Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, djeca starije mješovite odgojno – obrazovne skupine „Malci“, sa svojim odgojiteljicama, zdravstvenom voditeljicom i ravnateljicom, posjetila su obiteljski dom za starije i nemoćne Vita nostra u Zlatar Bistrici.

Uz ugodno druženje, pjesmu, ples i razgovor uručili smo korisnicima i osoblju doma  prigodne poklone koje su izradila djeca sa odgojiteljicama te košare sa voćem koje su donijeli roditelji,  a osoblje i vlasnik doma, djecu su počastili sokom, toplim kroasanima i bombonima.

Bio je to susret u kojem su svi dobitnici –  djeca jer se kod njih razvija osjećaj da su važni te osjećaj pažnje i brige za one kojima su naša pomoć i pažnja potrebni,  a stariji  osjećaju da su voljeni i da nismo zaboravili na njih te da su nam važni.  Umirovljena učiteljica Vjenceslava sve nas je podsjetila koliko je važno čuvati okoliš i boraviti u prirodi.

Hvala svima koji su doprinijeli da sjećanje na ovaj susret traje još dugo i da nam toplina ispuni srce, svaki put kad ga se sjetimo.