Djeca iz starije skupine „Malci“ svojim su nastupom, uz Zlatarbistričke mažoretkinje, uveličali svečano otvorenje Adventa u Zlatar Bistrici  u subotu, 02. prosinca u Domu kulture u Zlatar Bistrici.

Nakon pozdravne riječi općinske načelnice, gđe. Vesne Mikulec, program je nastavljen nastupom starije skupine „Malci“  Dječjeg vrtića ZLATNI DANI. Marljiva dječica, sa svojim su odgojiteljicama, pripremila više veselih izvedbi i to: Pjesmu: BIJELI BOŽIĆ, recitaciju: ”BOŽIĆ”, pjesmu: ”BLISTAJ, BLISTAJ ZVIJEZDO MALA”, recitaciju: ”DVIJE ZVIJEZDE”, recitaciju: ”ANĐELI” i igrokaz ”BOŽIĆNI UKRAS.“ Prepuna dvorana nagradila ih je gromoglasnim pljeskom. Nakon rasplesanih Zlatarbistričkih mažoretkinja, petero djece iz skupine „Malci“ izvelo je i recitaciju „ČETIRI SVIJEĆE“ te su zapalili prvu svjećicu na adventskom vjenčiću.

Za kraj programa u Domu kulture, velečasni Ivan Hrastović svima je podijelio blagoslov, a druženje se nastavilo ispred Doma kulture uz kićenje bora i besplatno kuhano vino i čaj za koje se pobrinula Udruga vinogradara, vinara i podrumara Cetin.

Blagdanskom ugođaju svoj je poseban doprinos dao i prvi snijeg koji je sve razveselio!